Doe mee: Introductie Transitievisie Warmte – woensdag 24 maart

De gemeente werkt hard aan een ‘Transitievisie Warmte’. Hierin staat hoe onze gemeente gaan omschakelen naar aardgasvrij. Dat is een doel van de landelijke overheid. De gemeente vraagt aan diverse betrokken partijen en inwoners om mee te denken bij het opstellen van de visie. Ze hebben bijvoorbeeld een enquête gehouden, zie hieronder voor de resultaten. Als lokale energiecoöperatie zitten we ook aan tafel bij de gemeente.

Voor de geïnteresseerde leden organiseren we daarom a.s. woensdagavond 24 maart van 20.00 uur tot 21.30 uur een informatiebijeenkomst over dit onderwerp. Er wordt onder andere verteld wat de visie omvat en hoe het proces verloopt. Er is ook ruimte voor vragen en de kans om in een discussie uw ideeën in te brengen.

De sessie wordt online georganiseerd met het programma ‘Teams’. U kunt meedoen via een webbrowser of door het programma te installeren (uitleg bij de uitnodiging/link). Om aan te melden stuurt een email naar info@energiecmiddendelfland.nl. U kunt ook het contactformulier op deze website gebruiken. U ontvangt een bevestiging via de email met een link om woensdagavond aan de bijeenkomst deel te nemen.