Informatieavond dinsdag 28 juni in de Post-Kogeko Sporthal

De informatieavond op dinsdagavond 28 juni was een succes. Op deze zomerse avond waren zo’n 25-30 belangstellenden naar de sporthal in Schipluiden gekomen. De zonnige kantine van de handbalvereniging zat gezellig vol. Er waren ook meerdere leden van de sportverenigingen. 

Matthijs Beke, onze voorzitter, vertelde over de coöperatie, het nieuwe project en wat het inhoudt om daar aan deel te nemen. Er werden vragen gesteld, onder andere over de beschikbaarheid van panelen (en omvormers) en over wat er na 15 jaar gebeurt (dan worden de panelen eigendom van de sporthal).

Bekijk de presentatie van de informatieavond hier.

 

Verschillende aanwezigen hadden zich al ingeschreven. Anderen gingen er serieus over nadenken. Eén iemand schreef zich ter plekke in. En er was ook een enthousiaste man die iedereen in zijn buurt ging mobiliseren om deelname te overwegen! Wilt u ook anderen informeren over dit project en de coöperatie? U kunt flyers om uit te delen opvragen bij ons secretariaat.

Inmiddels is er al voor ruim 1800 zonne-delen ingetekend. We verwachten dat er naar aanleiding van de informatieavond veel nieuwe aanmeldingen zullen komen. Dat is mooi! Ook vrijblijvend inschrijven? Dat kan via deze pagina