Informatieavonden leveren veel nieuwe inschrijvingen op

De wervingscampagne en twee informatieavonden in september hebben veel nieuwe inschrijvingen  opgeleverd. En dat is goed nieuws, want er staan 2 nieuwe projecten op stapel! 

Op donderdag 10 september vond de eerste informatieavond plaats in het sfeervolle Trefpunt in Maasland. De organisatie mocht zich verheugen op een warme belangstelling en goede opkomst. Er waren ook 2 mensen die online deelnamen. Zo konden we op een verantwoorde wijze informatie en uitleg geven over hoe we als coöperatie samen met de leden en lokale ondernemers energie opwekken door zonnepanelen te leggen op grote daken hier in de buurt.

Na afloop werd er nog even gezellig nagepraat. Van de mensen die de informatieavond in Maasland hebben bezocht heeft vrijwel iedereen zich ingeschreven als geïnteresseerde voor een nieuw project!

Informatieavond Maasland 10 september
De opkomst in Den Hoorn was iets minder hoog, daar waren uiteindelijk slechts 3 deelnemers. Kwam het misschien door het slechte weer, waardoor niemand aan zon denkt? Het was in ieder geval toch een nuttige en gezellige bijeenkomst. Er was alle tijd om de vragen van de aanwezigen te beantwoorden. Er kwamen ook suggesties voor nieuwe projecten. Altijd welkom!

 

We kijken terug op een geslaagde wervingscampagne. Met de nieuwe inschrijvingen  kunnen we waarschijnlijk een nieuw project realiseren. Maar we hebben inmiddels ook een 3e project op stapel staan, dus nieuwe inschrijvingen zijn nog steeds van harte welkom!

Heeft u interesse? Schrijf u in via dit formulier en u wordt op de hoogte gehouden van de nieuwe projecten. Als u nog vragen heeft, beantwoorden we die graag! Stuur een mail naar info@energiecmiddendelfland.nl of gebruik dit formulier.