Ja, ik kom naar een informatieavond

Zo krijgt u alle informatie!

 In september organiseren we weer een aantal  nieuwe informatieavonden. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het gezamenlijk aankopen van zonnepanelen op grote daken in de buurt. De informatiebijeenkomsten vinden plaats op donderdag 10 september in het Trefpunt, Maasland en op donderdag 24 september in De Hoornbloem, Den Hoorn. De bijeenkomst in Maasland zal ook online te volgen zijn. Tijdens de bijeenkomsten geven we informatie over de energiecoöperatie, hoe deelname en lidmaatschap werkt en over de projecten met zonnepanelen die we dit jaar en volgend jaar willen realiseren. En daarvoor hebben we veel nieuwe leden nodig! NB: U hoeft niet tijdens de bijeenkomst lid te worden. Deelname is geheel vrijblijvend.
De bijeenkomsten worden volgens de dan actuele corona-richtlijnen georganiseerd. Heeft u nog vragen? Klik hier om een mail te sturen. U krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Aanmelden informatieavond

Selecteer de datum+locatie waarbij u aanwezig wilt zijn.
Maximaal 2 personen (uit hetzelfde huishouden) per aanmeldformulier
(zonder streepjes)

Privacy
Uw gegevens worden door EnergieC Midden-Delfland alleen gebruikt voor registratie van deelname aan de informatieavonden en communicatie daarover. Uw gegevens worden hiertoe opgeslagen in ons eigen, beveiligde administratiesysteem. Alleen door ons geautoriseerde personen hebben hier toegang toe. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij om aan wettelijke verplichtingen te voldoen (bijvoorbeeld vanwege corona). U wordt hierover dan apart door ons geïnformeerd. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan de wettelijk toegestane bewaartermijn. U kunt ten alle tijden verzoeken om uw gegevens te verwijderen, via mail en schriftelijk (zie Contact).