Meedoen als bedrijf, vereniging of stichting

Investeren in zonnepanelen

Alle inwoners en bedrijven, verenigingen en stichtingen in de gemeente Midden-Delfland mogen lid worden van de coöperatie en deelnemen aan de projecten. Enige voorwaarde is dat u een kleinverbruikers-aansluiting moet hebben. Per project is er een maximum aantal zonne-delen per deelnemer (subsidievoorwaarde).
 

Dak aanbieden

Veel grote daken in onze gemeente zijn niet voorzien van zonnepanelen. Dit vinden wij zonde. Stap voor stap leggen we zoveel mogelijk daken vol. Met behulp van GIS-kaarten kunnen we zien wat de meest geschikte plekken zijn qua zon en aansluitingen. Interesse? Of eerst meer informatie? Laat het ons weten en we nemen contact met u op.

Hoe het werkt

Investeren in lokale groene stroom en zichtbaarheid

Meedoen in 5 stappen

U meldt zich aan als geïnteresseerde voor een project.
Zodra de subsidie voor dit project is toegekend wordt een informatiebrochure van het project opgesteld.

U leest de informatiebrochure en geeft aan hoeveel zonne-delen u wilt kopen. Daarmee wordt u ook meteen lid van onze energiecoöperatie.

Als alle zonnedelen zijn verkocht start de realisatie van het project. We bespreken met u de mogelijkheden voor PR.

Via uw zonnedelen wekt u nu duurzame energie op. Per kWh die u via de energie-coöperatie opwekt krijgt u 15 jaar lang de vergoeding uit de subsidie terug, via de energiecoöperatie.

Na ongeveer 7 -10 jaar heeft u uw investering terugverdiend en gaat uw investering renderen. Gemiddelde is het rendement is 5-7%.