Midden-Delfland geeft energie!

Investeren in zonnepanelen

Investeren in zelf opgewekte energie uit Midden-Delfland is heel simpel, al zeggen we het zelf. Meld u nu alvast aan als geïnteresseerde. Dat kost slechts een paar minuten. Als we dan een nieuw dak hebben, krijgt u van ons een mail met meer informatie. U kunt zich dan definitief inschrijven en aangeven hoeveel zonnedelen u wilt in dat project.

Dak aanbieden

Veel grote daken in onze gemeente zijn niet voorzien van zonnepanelen. Dit vinden wij zonde. Stap voor stap leggen we zoveel mogelijk daken vol. Met behulp van GIS-kaarten kunnen we zien wat de meest geschikte plekken zijn qua zon en aansluitingen. Interesse? Of eerst meer informatie? Laat het ons weten en we nemen contact met u op.

Hoe het werkt

Coöperatieve duurzame energie met de postcoderegeling.

De financiering die een deelnemer bij de coöperatie heeft ingebracht, krijgt hij/zij vooral terug via de energierekening als verrekening van de energie-belastingkorting. Eventueel wordt dit aangevuld met een (periodieke) uitkering door de coöperatie vanuit de opbrengsten.

0

Daken

0

Blije leden

0

Aangevraagde zonnedelen

0

Verwachte opbrengst
eerste dak (KWH/Jaar)

Meedoen in 5 (simpele) stappen

U meldt zich aan als geïnteresseerde voor een project.
Zodra er voldoende aanmmeldingen zijn wordt de prospectus van het project opgesteld.

U leest de prospectus en bestelt het aantal gewenste zonne-delen. Daarmee wordt u tevens lid van de energiecoöperatie.

Als alle aandelen zijn verkocht start de realisatie van het project.

Via uw zonnedelen wekt u nu duurzame energie op. Per kWh dat u via de energie-coöperatie opwekt krijgt u 15 jaar lang een vergoeding terug.

Na circa 10 jaar heeft u uw investering terugverdiend en gaat uw investering renderen.