Ja, ik heb interesse
in deelname aan het volgende project

Meld u nu aan en wordt deelnemer bij het vierde project. 
Investeren in zelf opgewekte energie uit Midden-Delfland kost veel minder moeite dan zelf zonnepanelen leggen. Door het formulier hieronder op te sturen is de eerste stap is al gezet. Het kost hooguit een paar minuten en is geheel vrijblijvend. Met meer aanmeldingen kunnen we dakeigenaren beter overtuigen om mee te doen. En zo hebben we eerder weer een nieuw dak voor het volgende project.
 
Wat gebeurt er na aanmelding?
Zodra we een dak en toekenning van de subsidie hebben, krijgt u  van ons een informatiebrochure over het project en een aankoopformulier. Daarmee maakt u de inschrijving definitief en bevestigt u het aantal zonne-delen dat u koopt. De rest doen wij vanuit EnergieC Midden-Delfland.
 
Hoe werkt het met zonnedelen?
Een zonne-deel staat gelijk aan ongeveer een derde van de energie die een zonnepaneel opwekt (90kWh per aandeel). Zie ook Veelgestelde vragen. Per jaar krijgt u een vergoeding over de opgewekte stroom via de subsidieregeling van de overheid. Daarnaast krijgt u een deel van de opbrengsten van de verkoop van de stroom. Zo verdient u de investering terug in pakweg 7 – 10 jaar. Alle opbrengsten daarna zijn rendement. Gemiddeld is het rendement 5-7%. Dat is toch een mooie investering?

VrijBLIJvend inschrijven zonne-delen

(indien van toepassing)
Bij de definitieve aanvraag kunt u dit aantal nog wijzigen.