Ja, ik heb interesse
in deelname aan het volgende project

Meld u nu aan en wordt deelnemer bij een van de projecten in 2022!  

Investeren in zelf opgewekte energie uit Midden-Delfland kost veel minder moeite dan zelf zonnepanelen leggen. Door het formulier hieronder op te sturen is de eerste stap is al gezet. We willen in 2022 een nieuw dakproject realiseren van ruim 3300 zonne-delen waar u aan kunt meedoen, dus meld u nu aan!

> Ook bedrijven, stichtingen en verenigingen kunnen meedoen.

VrijBLIJvend inschrijven zonne-delen

(niet verplicht)
(indien van toepassing)
Bij de definitieve aanvraag kunt u dit aantal nog wijzigen.

 

Wat gebeurt er na uw aanmelding?
Na uw aanmelding wordt u met onze maandelijkse nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van de aanstaande projecten en de subsidie-aanvragen. Zodra we de toekenning van de subsidie ontvangen hebben, krijgt u van ons een informatiebrochure over het project en een aankoopformulier. Daarmee maakt u de inschrijving definitief en bevestigt u het aantal zonne-delen dat u koopt. De rest doen wij vanuit EnergieC Midden-Delfland.

 

Hoe werkt het met zonnedelen?

Een zonne-deel staat gelijk aan ongeveer een derde van de energie die een zonnepaneel opwekt (90kWh per aandeel). Zie ook Veelgestelde vragen. Per jaar krijgt u een vergoeding over de opgewekte stroom via de subsidieregeling van de overheid. Daarnaast krijgt u een deel van de opbrengsten van de verkoop van de stroom. Zo verdient u de investering terug in pakweg 7 – 10 jaar. Alle opbrengsten daarna zijn rendement. Gemiddeld is het rendement 5-7%. Dat is toch een mooie investering?