Onze daken

Ga de boer op en vind een dak

3 jaar na oprichting van de energiecoöperatie is ons initiatief breed bekend in de gemeente. Dat is mooi. Diverse partijen hebben ons benaderd om hun dak beschikbaar te stellen. Na de realisatie van het 1e project bij Van Dorp caravanstalling hebben we in relatief korte tijd een 2e en ook 3e dak weten te realiseren. Beide daken zijn bovenop Résidence Veldesteijn in Maasland. En we willen nog veel meer daken in onze gemeente van zonnepanelen voorzien. Ook meedoen? Meld u aan als geïnteresseerde. Dan ontvangt u de nieuwsbrief en houden we u op de hoogte van nieuwe projecten.

EnergieC projecten

Het dak van Van Dorp caravanstalling is het eerste dak met zonnepanelen van inwoners van Midden-Delfland. Het project is begin 2020 opgeleverd en draait  nu als een zonnetje!

zonnepanelen op een dak met op de achtergrond kerk Maasland en bewolkte lucht

Résidence Veldesteijn fase 1

Dankzij een enthousiast lid konden we dit 2e project realiseren. In maart 2021 is dit dak opgeleverd, bovenop Résidence Veldesteijn in Maasland.

 

 

Veldesteijn Fase2 in aanleg. Foto Albert Schuurink

Résidence Veldesteijn fase2

In goede samenwerking met de VvE kregen we ook groen licht om zonnepanelen te leggen op een andere deel van Veldesteijn. Dit dak levert stroom sinds september 2021.