Tweede project: Dak Veldesteijn Maasland

Het tweede project van onze cooperatie

foto’s Albert Schuurink

Maart 2021

De zonnepanelen zijn gelegd en aangesloten. Laat de zon maar schijnen!

Begin maart zijn de werkzaamheden afgerond en is alles aangesloten. Er wordt stroom opgewekt met de panelen en geleverd aan Greenchoice. Via deze website zijn de opbrengsten live te volgen.

Februari 2021

De opbouw van de installatie is begonnen! In de stromende regen zijn de buizen voor het frame aangevoerd. Een week later moeten de mannen van JB Solar hard doorwerken om het frame op tijd klaar te hebben voordat alles onder de sneeuw bedolven wordt. Even ligt het werk stil vanwege de korte vorstperiode. Direct daarna worden de panelen gelegd en alles aangesloten.

 

Foto’s van de aanvoer van het materiaal en van het frame:

foto’s door Albert Schuurink

 
 

December 2020

We zijn blij om te kunnen melden dat er een getekende overeenkomst is met de Vereniging van Eigenaren van Résidence Veldesteijn in Maasland voor de huur van het dak voor collectieve zonnepanelen.  De informatiebrochures met aankoopformulieren zijn opgestuurd naar degenen die zich hadden ingeschreven als geïnteresseerde. Alle zonne-delen zijn uitgegeven en begin volgend jaar worden de panelen neergelegd.

 

Er komt nog een 2e project op de daken van Résidence Veldesteijn in Maasland. Lees meer hierover op deze pagina. Als u zich nu inschrijft als geïnteresseerde kunnen we u hopelijk binnen een paar weken een aanbod doen voor Veldesteijn fase 2. We houden u in ieder geval op de hoogte van de ontwikkelingen, via de website, social media en onze nieuwsbrief.

Geef u nu vast op als geïnteresseerde voor dit volgende project. Dan krijgt u straks als eerste de mogelijkheid tot aankoop van zonne-delen. Meerdere mensen hebben zich al aangemeld.

Ook meedoen? Meld u -vrijblijvend- aan:

 

Informatieavonden

In september hebben we 2 informatieavonden georganiseerd over de coöperatie en deelname aan een project. Deze waren goed bezocht. Het verslag kunt u hier lezen.

Heeft u vragen over de inschrijving of lidmaatschap van de coöperatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We beantwoorden u vragen graag.

Details project

Output - per dag

1e getal: totaal tot nu toe

2e getal: vandaag

(klik op grafiek voor meer informatie)

Locatie

Résidence Veldesteijn in Maasland

Downloads

Cijfers (indicatief)

Grootte: 650 zonne-delen

Vermogen: 66.600 kWp

Verwachte opbrengst: 58.000 kWh/jaar

Vergelijkbaar met verbruik van ±20 huishoudens.

Installateur

JB Solar

Energiebedrijf

Levering aan: Greenchoice

Technische details

Panelen: 180 x 370kWp

Omvormers: 2

Oriëntatie: Zuid-Oost

Aanmeldingen

120% dak ingeschreven
100% dak verkocht

 

Dak levert zon

Vanaf 1 maart 2021

Akkoord gebruik dak

17 november 2020

Overzichtsfoto dak