Tweede project: Dak Veldesteijn Maasland

Het tweede project van onze cooperatie

Uitgifte zonne-delen gestart

We zijn blij om te kunnen melden dat er een getekende overeenkomst is met de Vereniging van Eigenaren van wooncomplex Veldesteijn in Maasland voor de huur van het dak voor collectieve zonnepanelen.  De informatiebrochures met aankoopformulieren zijn opgestuurd naar degenen die zich hadden ingeschreven als geïnteresseerde. Alle zonne-delen zijn uitgegeven en begin volgend jaar worden de panelen neergelegd.

Het ziet er naar uit dat we op het dak van Veldesteijn nog meer panelen mogen en kunnen leggen. Als u zich nu inschrijft als geïnteresseerde kunnen we u hopelijk binnen een paar weken een aanbod doen voor Veldesteijn fase 2. We houden u in ieder geval op de hoogte van de ontwikkelingen, via de website, social media en onze nieuwsbrief.

Geef u nu vast op als geïnteresseerde voor volgende project. Dan krijgt u straks als eerste de mogelijkheid tot aankoop van zonne-delen. Meerdere mensen hebben zich al aangemeld. Ook meedoen? Meld u -vrijblijvend- aan:

 

Informatieavonden

In september hebben we 2 informatieavonden georganiseerd over de coöperatie en deelname aan een project. Deze waren goed bezocht. Het verslag kunt u hier lezen.

Heeft u vragen over de inschrijving of lidmaatschap van de coöperatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We beantwoorden u vragen graag.

Details project

Locatie

Maasland

Downloads

Cijfers (indicatief)

Grootte: 650 zonne-delen

Vermogen: 66.600 kWp

Verwachte opbrengst: 58.000 kWh/jaar

Vergelijkbaar met verbruik van ~20 huishoudens.

Installateur

JB Solar

Energiebedrijf

Levering opbrengst dak aan:

n.t.b.

Technische details

Panelen: 180 x 370kWp

Optimizers: ntb 

Omvormers: ntb

Oriëntatie: ntb

Aanmeldingen

120% dak ingeschreven
0% dak verkocht

Dak levert zon

Vanaf 1e kwartaal 2021

Akkoord gebruik dak

17 november 2020

Overzichtsfoto dak